Om alltomIBS.se

alltomIBS.se är en sida för dig som vill veta mer om sjukdomen IBS – Irritable Bowel Syndrome och andra mag-tarmsjukdomar. Här kommer du att kunna hitta aktuell information om allt från de senaste forskningsrönen om orsakerna bakom sjukdomen till recept och träningsövningar som passar dig som lider av IBS.

Några av tankarna bakom sidan…

– alltomIBS.se ska tillhandahålla aktuell, lättillgänglig och kvalitetsgranskad information om IBS och närliggande sjukdomsområden.

– Informationen på alltomIBS.se ska kunna intressera läsare på alla nivåer – från kost-, recept- och träningstips till detaljer och rapporter om de senaste forskningsrönen.

– alltomIBS.se ska kontinuerligt anpassas efter läsarnas önskemål. Läsare ska kunna skicka in artiklar som kan komma att publiceras på sidan efter kvalitetsgranskning.

– på alltomIBS.se ska du alltid kunna se vem som skrivit en artikel – många artiklar kommer att skrivas av redaktionen som står bakom sidan.

– på alltomIBS.se kommer det att finnas annonsering för att finansiera att innehållet är gratis för den som läser. Det ska alltid framgå om något är en annons.

– Det kommer inte att gå att köpa redaktionellt material på sajten. Redaktionen förbehåller sig rätten att fritt välja ämnen att skriva om.
Kontakta oss gärna om du vill tipsa om ett ämne som vi kan ta upp i en artikel eller om du hittar något annat som vi bör ändra. Tänk bara på att du behöver ha väl underbyggda och sakliga argument för att informationen på hemsidan ska justeras.

Informationen på alltomIBS.se är inte heltäckande inom IBS och det du kan läsa om på sajten kan aldrig någonsin ersätta råd eller diagnos som ges av en läkare. Om du har frågor eller funderingar kring din hälsa, kontakta då närmaste vårdmottagning direkt eller kontakta sjukvårdsrådgivningens telefonnummer: 1177 hemsida:  www.1177.se 

Vill du komma i kontakt med redaktionen på alltomIBS.se, använd kontaktuppgifterna nedan.
alltomIBS.se

C/O Calmino group AB
Organisationsnummer: 556638-9820
Registrerad företagsadress: Sahlgrenska Science Park, Medicinaregatan 8A
413 46 Göteborg
Sverige
[email protected] 

Allt material på webbplatsen är skyddat av upphovsrätt Copyright © 2011-2020 Calmino group AB
– vänligen kontakta oss om du vill ha tillstånd att återge något material på sidan.
Fullständiga villkor för sidan hittar du här .

Pin It on Pinterest