Om alltomIBS.se

AlltomIBS.se är en sida för dig som vill veta mer om sjukdomen IBS – Irritabel Bowel Syndrome. Här kommer du kunna hitta aktuell information om allt från de senaste forskningsrönen om orsakerna till sjukdomen och nya behandlingsformer till recept och motionsövningar som passar den som lider av IBS.

Några av tankarna bakom sidan…

– alltomIBS.se skall ge aktuell, lättillgänglig och kvalitetsgranskad information om IBS och närliggande sjukdomsområden.

– Informationen på alltomIBS.se skall kunna intressera läsare på alla nivåer – från kost- recept- och motionstips till detaljer och reportage om de senaste forskningsrönen.

– alltomIBS.se skall kontinuerligt anpassas efter läsarnas önskemål. Läsare skall kunna sända in artiklar som efter kvalitetsgranskning kan komma att publiceras på sidan.

– på alltomIBS.se skall man alltid kunna se vem som skrivit en artikel – många artiklar kommer under uppstarten att vara författade av redaktionen som bakom sidan.

– på alltomIBS.se kommer det finnas reklam för att finansiera att innehållet är gratis för dem som läser. Det skall alltid framgå tydligt om något är en annons.

– Det kommer inte att vara möjligt att köpa redaktionellt material på sidan. Redaktionen förbehåller sig rätten att fritt välja ämnen att skriva om.
Hör gärna av dig till oss om du vill föreslå ett ämne som vi skulle kunna ta upp i en artikel eller om du hittar något annat som vi borde ändra på. Tänk bara på att du behöver ha väl underbyggda och sakliga argument för att informationen på hemsidan skall justeras.

Informationen på alltomIBS.se är inte fulltäckande inom IBS och det du kan läsa om på sidan kan aldrig någonsin ersätta råd eller diagnos som ges av en läkare. Har du några frågor eller funderingar som rör din hälsa kontakta då närmaste vårdmottagning direkt eller kontakta sjukvårdsrådgivningen telefonnummer: 1177 hemsida: www.1177.se

Vill du komma i kontakt med redaktionen för alltomIBS.se använder du kontaktuppgifterna nedan.
alltomIBS.se

C/O Calmino group AB
Organisationsnummer: 556638-9820
Registrerad företagsadress: Sahlgrenska Science Park, Medicinaregatan 8A
413 46 Gothenburg
Sweden
info@alltomibs.se

Allt material på hemsidan skyddas av upphovsrätt Copyright © 2011-2020 Calmino group AB
– kontakta oss gärna om du önskar tillstånd att återge något material på sidan.
Fullständiga villkor för sidan hittar du här.

Pin It on Pinterest