Annonsera

VILL DU SYNAS HÄR?

Med annonser på alltomibs.se når du personer som drabbats av IBS (Irritable Bowel Syndrome) eller andra mag-besvär, anhöriga och anställda inom sjukvården i en objektiv, professionell och relevant inramning.

Alltomibs ger dig en unik möjlighet att nå ut till personer som aktivt söker information om IBS, mag- tarmbesvär och hälsa.

Ökad synlighet för produkter och tjänster

Vi följer löpande utvecklingen inom IBS, tarm- och magbesvär och publicerar endast relevant information med nyhetsvärde och aktualitet. Därför kan du känna dig trygg i att dina annonser syns i ett seriöst, trovärdigt och relevant sammanhang.

Mer relevanta besökare till din hemsida

Besökarna på alltomibs.se är inte statistik och nummer. De är personer som aktivt söker information om IBS, mag- och tarmbesvär och hamnar på en av våra undersidor eller inlägg. På det sättet ökar chansen att de besökare som kommer till din hemsida, eller kampanjsajt, från alltomibs.se är relevanta för dig.

Bättre leads för din försäljning

Hur hittar dina mest intressanta leads idag? Genom säljdrivande annonsering på alltomibs.se eller i vårt nyhetsbrev kan du få du kontakt med en mycket kvalificerad målgrupp, som aktivt söker information om IBS samt mag- och tarmbesvär.

På alltomibs.se tar läsaren del av de senaste forskningsrönen om IBS, nya behandlingsformer samt magvänliga recept och motionsövningar. Vår dietist besvarar läsarnas frågor och läsaren hittar även information om andra mag-tarmsjukdomar. Allt innehåll sammanställs och granskas av en redaktion med lång erfarenhet inom mag-tarmforskning.

Annonsformat och olika skärmstorlekar.

Desktop, laptop & surfplatta

Bred content banner 728 x 90px

Standard Content- & Sidebar- banner 300 x 250px

Mobiltelefon

Bred content banner 320 x 100px

Standard Content- & Sidebar- banner 300 x 250px
Kontakta oss alltid för aktuell information om våra annonsformat

Kontakta oss för prisuppgift.

Att annonsera på alltomibs.se är ett prisvärt alternativ till traditionell annonsering. Och du når direkt ut till personer som aktivt söker information om mag- tarmbesvär och hälsa. Välkommen att kontakta oss för detaljerade annonspriser och våra olika annonspaket.

Pin It on Pinterest