Mersmak för livet

Pris

Inklusive MOMS

149,00kr

– Betala med  Klarna Logo   – 14 dagars returrätt. Läs våra fullständiga villkor här.

Produktbeskrivning

av Kajsa Asp Jonson

Mersmak för livet är boken för dig som vill må bättre, få mer gjort och få ett skönare, roligare liv. Till dig som vill ha inspiration och enkla förklaringar om sambanden mellan kost, träning, återhämtning – hur det påverkar din personlighet och bidrar till effektivitet och glädje, och ökar lönsamheten på din arbetsplats.

Dina vanor är de små pusselbitarna som tillsammans med känslor, upplevelser, relationer och tankar skapar ditt liv. Vanorna lägger grunden till hur du mår, och blir faktiskt också en viktig del av vem du är.

Boken är inte ännu en i raden av dieter med bokstavskombinationer, och den riktar sig inte till den som vill gå ner massor av kilon på kort tid eller bli bäst i någon sport. Den riktar sig till alla som vill bli bäst på att hantera sin vardag, som vill orka mer, ha kul på jobbet och krafter kvar när man kommer hem.

Om du tar hand om dig själv och din egen hälsa först, så blir du bättre på att orka med alla måstena, och du kommer att känna mer glädje i livet.

Att prioritera träning och bra matvanor behöver inte vara svårt eller krångligt, det ger mer energi till att orka med en tidspressad vardag – och allt behöver inte vara perfekt. Varken träning eller sunda matvanor får bli ett stort projekt som tar tid och kraft och ökar pressen – de hälsosamma vanorna ska istället ge dig mer energi!

Specifikationer

Ytterligare information

Format

Inbunden (Hardback)

Språk

Svenska

Antal sidor

181

Förlag

Mersmak kommunikation

ISBN

9789163703591

Utgivningsdatum

2012-08-16

Leveransinformation

Frakt tillkommer från 39 kr beroende på storlek och vikt på det som beställs. Frakten beräknas i kassan. Leverans sker med postnord eller annat ombud.

1 – 4 vardagar

Din beställning skickas som Varubrev eller MyPack beroende på vikt, storlek och innehåll. Om paketet hamnar i brevlåda, vid dörren eller hos ombud avgörs av Postnord. 

Pin It on Pinterest