IBS-Boken

Pris

Inklusive MOMS

229,00kr

Kan restnoteras

– Betala med  Klarna Logo   – 14 dagars returrätt. Läs våra fullständiga villkor här.

Produktbeskrivning

av Annika Åkervall

Mycket medveten om magen? Människor som ser så friska ut kan väl inte må dåligt? Eller hur svårt kan det va´, det är väl bara att bita ihop?! Känner du igen dig är du långt ifrån ensam.

IBS-boken “Alla känner någon som har det” är en intervjubok, som syftar till att öka kunskapen och minska tabun kring mag-tarmsymtom. Här kan du ta del av ett antal människors erfarenheter av att få och lära sig leva med IBS.

Faktadelen innefattar intervjuer med läkare, dietister och sjuksköterskor med mera. Samtal med anhöriga ger en bild av hur det kan vara att ha ett barn eller en förälder med IBS och dialog med aktiva inom Mag- och tarm- förbundet finns också med i boken. En del av intäkterna går till Mag-Tarmfonden (via swish till 123 900 47 55). En nödvändig bok? Läs gärna och bedöm själv!

Om författaren:

Annika Åkervall har lång erfarenhet som kommunikatör inom life science och var tidigare bland annat frilansskribent för alltomibs.se-redaktionen. Hon brinner för att öka kunskapen och minska tabun. ”Alla känner någon som har det” är hennes debutbok.

Specifikationer

Ytterligare information

Format

Pocket

ISBN

9789151920016

Leveransinformation

Frakt tillkommer från 39 kr beroende på storlek och vikt på det som beställs. Frakten beräknas i kassan. Leverans sker med postnord eller annat ombud.

1 – 4 vardagar

Din beställning skickas som Varubrev eller MyPack beroende på vikt, storlek och innehåll. Om paketet hamnar i brevlåda, vid dörren eller hos ombud avgörs av Postnord. 

Pin It on Pinterest

Share This