Vill du synas här?

Varje månad har alltomibs.se i snitt 35 000 unika besökare. Vårt nyhetsbrev har 12 000 prenumeranter. Med annonser på sajten och i nyhetsbrevet når ut till dessa i en objektiv, professionell och relevant inramning.

All trafik till alltomibs.se är organisk. Det innebär att samtliga besökare aktivt söker information om de ämnen vi skriver om. Alltomibs ger dig därför en unik möjlighet att nå ut till personer som aktivt söker information om IBS, mag- tarmbesvär och hälsa.

Ökad synlighet för produkter och tjänster

Varje månad besöker ca 39 000 unika besökare alltomibs.se. Vi följer löpande utvecklingen inom IBS, tarm- och magbesvär och publicerar endast relevant information med nyhetsvärde och aktualitet. Därför kan du känna dig trygg i att dina annonser syns i ett seriöst, trovärdigt och relevant sammanhang.

Mer relevanta besökare till din hemsida

Besökarna på alltomibs.se är inte statistik och nummer. De är personer som aktivt söker information om IBS, mag- och tarmbesvär och hamnar på en av våra undersidor eller inlägg. På det sättet ökar chansen att de besökare som kommer till din hemsida, eller kampanjsajt, från alltomibs.se är relevanta för dig.

Bättre leads för din försäljning

Hur hittar dina mest intressanta leads idag? Genom säljdrivande annonsering på alltomibs.se eller i vårt nyhetsbrev kan du få du kontakt med en mycket kvalificerad målgrupp, som aktivt söker information om IBS samt mag- och tarmbesvär.